More

  Samsung lansează noul smartphone GALAXY Ace 3

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung Electronics, lider în tehnologie mobilă și soluții digitale, a anunțat astăzi un nou membru din familia GALAXY. Samsung GALAXY Ace 3.

  Dispozitivul GALAXY Ace 3 aduce utilizatorilor performanță de top datorită procesorului dual core, cu ajutorul căruia pot fi îndeplinite mai rapid și mai eficient task-urile care necesită prelucrarea unui volum mare de date.

  Terminalul vine în două variante, unul cu conectivitate 3G, dotat cu un procesor dual-core de 1 Ghz și o memorie internă de 4GB, iar altul cu conectivitate 4G LTE, dotat cu un procesor dual-core de 1.2 Ghz și o memorie internă de 8GB.

  Echipat cu sistemul de operare Android™ Jellybean 4.2, smartphone-ul le oferă utilizatorilor un ecran de 4 inci, pentru o experiență excelentă de vizionare pentru jocuri sau vizionat filme. Camera de 5 megapixeli este echipată cu funcții multiple, inclusiv Sound & Shot, Best Photo, și Buddy Foto Share, pentru a spori creativitatea utilizatorilor și pentru a facilita distribuirea de conținut între prieteni.

  GALAXY Ace 3 este echipat cu mai multe funcții inteligente, oferind instrumente inovatoare, care continuă să facă seria GALAXY un succes pe piață.

  • ‘S Translator’: Oferă traduceri instantanee, în orice moment
  • ‘S Travel’: Oferă ghiduri și informații utile pentru călătorii
  • ‘Smart Stay’: Recunoaște atunci când utilizatorul se uită la telefon și salvează durata bateriei atunci când utilizatorul nu se uită la ecran, reglând luminozitatea ecranului și stingându-se, folosind funcții avansate de recunoaștere facială.
  • ‘S Voice’: Oferă o funcție avansată de comandă vocală
  • ‘Easy Mode’: Aduce un mod simplu și intuitiv ecranului principal, pentru accesul simplificat la funcțiile de top

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  1 Comment

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.