Samsung lansează noul smartphone GALAXY Ace 3

Cristian Gănescu
- 13.06.2013, 12:52 în Gadgets
0

SHARES

Samsung Electronics, lider în tehnologie mobilă și soluții digitale, a anunțat astăzi un nou membru din familia GALAXY. Samsung GALAXY Ace 3.

Dispozitivul GALAXY Ace 3 aduce utilizatorilor performanță de top datorită procesorului dual core, cu ajutorul căruia pot fi îndeplinite mai rapid și mai eficient task-urile care necesită prelucrarea unui volum mare de date.

Terminalul vine în două variante, unul cu conectivitate 3G, dotat cu un procesor dual-core de 1 Ghz și o memorie internă de 4GB, iar altul cu conectivitate 4G LTE, dotat cu un procesor dual-core de 1.2 Ghz și o memorie internă de 8GB.

Echipat cu sistemul de operare Android™ Jellybean 4.2, smartphone-ul le oferă utilizatorilor un ecran de 4 inci, pentru o experiență excelentă de vizionare pentru jocuri sau vizionat filme. Camera de 5 megapixeli este echipată cu funcții multiple, inclusiv Sound & Shot, Best Photo, și Buddy Foto Share, pentru a spori creativitatea utilizatorilor și pentru a facilita distribuirea de conținut între prieteni.

GALAXY Ace 3 este echipat cu mai multe funcții inteligente, oferind instrumente inovatoare, care continuă să facă seria GALAXY un succes pe piață.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!