More

  Microsoft apără preţul foarte mare al consolei Xbox One

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Don Mattrick spune desre consolă că, raportat la preţ, livrează mai mult decât orice alte console din piaţă.

  Un director Microsoft apără decizia companiei de a livra Xbox One la un preţ foarte ridicat, consola fiind cea mai scumpă din piaţă. Don Mattrick susține că noua consolă, cu preţul de 499 dolari, are o evaluare corectă a valoarii.

  „Suma este mai mică faţă de previziunile multor analişti”, a declarat Mattrick într-un interviu pentru Bloomberg TV.

  Problema, din punctul de vedere al Microsoft, este că valoarea valoarea „maşinii” este mai mare decât piesele de schimb şi serviciile pe care le furnizează.

  Fie şi aşa, ce ne facem cu celelalte maşini, care au şi un preţ mai mic, dar care merg cu piese de schimb mai vechi sau mai ieftine, iar despre servicii nici nu are rost să mai deschidem subiectul.

  Nu trebuie să fii un expert în materie de console să îţi dai seama că Microsoft a pierdut startul, în favoarea Sony, în materie de console. În ciuda eforturilor depuse de companie, de a menţine entuziasmul faţă de „numeroasele avantaje” pe care Xbox One le oferă, putem concluziona fie că Microsoft doreşte reinventarea modului în care utilizatorul priveşte consola, fie că Microsoft a pierdut complet contactul cu realitatea.

  Microsoft a gresit cel mai mult prin faptul că trebuie să ai o conexiune la internet pentru a rula jocuri, iar al doilea front este restrictionarea rulării jocurilor deja achiziţionate de către clienţi.

  Ieşirea la rampă pentru a apăra consola este un nou indiciu că Xbox One, până în prezent, a pierdut bătălia consolelor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  1 Comment

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.