More

  Asul din maneca Samsung: o nouă serie Ultra-Book high-end

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă


  Samsung
  a intrat în competiţie cu MacBook Air, în momentul în care au lansat laptop-ul Series 9. A fost dotat cu o baterie cu o durată de viaţă decentă şi un design slim.

  Competiţia continuă pe segmentul ultra-portabilelor. Un potenţial challenger, la aceasta categorie, apare sub numele de Ativ Book 9 Plus, cu performanţe noi: high resolution screen, touch-screen pentru Windows 8, baterie îmbunătăţită. Cam astea ar fi primele detalii dezvăluite de Samsung, dar acestea nu vin la un preţ tocmai mic.

  samsung_ativ_q-100043130-large

  Pe afară, arată la fel ca Series 9, având un finisaj high-end. Carcasa este full-metal, ceea
  ce ne-a trezit interesul, pentru că am vrea să vedem preţul, în comparaţie cu preţul unui Zenbook (cu care ar putea concura). Cu o diagonala de 13 inch, greutate de 1.36 kg şi o grosime de 13.6 mm, nu trebuie să mergi la sala de forţă pentru a-l putea lua cu tine, peste tot, tot timpul.
  samsung-ativ-book-q

  Samsung a ridicat performanţele display-ului seriei 9, iar rezoluţia maximă este de 3200/1800 pixeli. Cu această calitate, devine ultrabook-ul cu cea mai mare rezoluţie de display, de pe piaţă.

  Sub „capotă”, se află un procesor Intel Core, cu chip Haswell, nespecificându-se exact care anume, dar bănuim că, în funcţie de preţ, vor fi probabil 2-3 variante de echipare, alături de opţiunea de stocare tip SSD (de aceea spuneam, la începutul articolului, că nu va fi un „book” ieftin).

  Samsung se laudă cu o baterie care ţine aproximativ 12 ore, dar suntem convinşi că, dacă te uiţi la filme în rezoluţie maximă, nu se va apropia de o astfel de autonomie, decât în visele sales-managerilor. Aşteptam la test produsul anunţat, pentru a-l putea lauda sau critica, dupa cum va fi cazul.

   

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.