More

  Cel mai ieftin LED TV de diagonală MARE! Vezi cât costă şi dacă merită banii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Bineînţeles că are şi neajunsuri, cum ar fi tonuri medii cam saturate, input lag destul de mare. Dacă, totusi, doriţi neapărat un televizor cu diagonala mare, dar să nu săriţi limita de 1000 de dolari, acest model ar putea fi o alegere acceptabilă, deoarece costă doar 789 de dolari (USA). La banii aceştia, cel mai mare TV, pe care l-aţi putea cumpăra, este Panasonic S60, de 50 inch, care este plasmă (implică un consum mare).

  În ce priveşte caracteristicile, nu are conectivitate şi nici nu e deştept (SMART). Este LCD cu Direct LED backlighting. Am rămas socaţi de faptul că nu are nicio setare de culoare. În mod miraculos, am putea spune, culorile sunt acceptabile… Nu are niciun fel de setări avansate, utilizatorul având doar posibilitatea de a alege între nişte preseturi programate din fabrică. Spre posibila noastră fericire (în cazul în care ne-am decide să cumpărăm aşa ceva) are port HDMI, component, VGA şi un port digital optic. Nu are USB.

  Partea cea mai bună, încorporată în tehnologia acestui TV, este nivelul de negru, pentru care nu se poate să nu-i lăudam pe cei de la TCL. Problema este, însă, imposibilitatea ajustării nivelului gamma, care poate fi supărătoare, daca aveţi o copie mai proastă a vreunui film, pentru că nu veţi putea compensa din setarile TV-ului.

  În meniu aveti 3 setări: pentru temperatura de culoare Rece/Normal/Cald. Cu toate că ar trebui să arate diferit, toate cele trei setări sunt uşor virate în albastru (lucru care nu poate fi compensat din setări).

  Cât despre procesarea video, ce să spunem… Testul pentru 1080p/24 a funcţionat în parametri corecţi, ratând, însă, testul pentru 1080p, unde s-au înregistrat artifacte pe imagine.

  O alte problemă, foarte foarte mare, este input lag-ul, care, la măsurători, s-a ridicat la o valoare de 129.8, deci să nu vă închipuiţi că veţi reuşi să vă jucaţi în condiţii decente, folosind acest TV.

  La final, îl vom lauda pentru calitatea sunetului, raportată la celelalte neajunsuri, iar acest lucru se datorează, credem noi, boxelor aşezate frontal. Având un preţ de 789 de dolari, rămâne, totuşi, cel mai ieftin televizor LED, de talie mare. Noi, fiind gameri înrăiţi, nu cred ca am avea ce să facem cu el.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.