More

  Microsoft lansează primul Service Pack: Windows 8.1

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  BUILD este o conferinţă destinată developerilor, găzduită de Microsoft. Această conferinţă va avea loc mâine, 26 iunie, iar în cadrul ei va fi prezentat primul software update, adică primul Service Pack, Windows 8.1.

  Pentru mulţi utilizatori de PC, start page-ul Windows 8 este odios, incoerent şi complet inutilizabil în cazul unui sistem desktop normal. Echipele de tehnicieni, care au lucrat la update, se laudă că au rezolvat această problemă, printr-un nou boot-to-desktop feature.

  Ce ar trebui urmărit la BUILD? Prezentarea acestui update va domina discuţiile din prima zi de conferinţă. În cea de-a doua zi, însa, vom vedea discuţii pe marginea patentelor tehnologice şi a modului în care vor fi încorporate de developeri, în aplicaţiile ce vor urma să apară.

  Microsoft are o misiune destul de grea, pentru că trebuie să ţină developerii interesaţi în a lucra cu Windows 8.1, deci schimbările, ce vor veni prin acest update, ar trebui să fie chiar remarcabile, pentru a spăla obrazul Microsoft, umbrit de aceasta versiune de Windows şi de scandalul de la E3, legat de Xbox şi DRM (digitall rights management). Vom urmări îndeaproape zvonurile legate de scăderea preţului tabletelor şi book-urilor cu Windows 8 şi de politica introducerii touch screen-urilor pe toate device-urile care rulează Windows.

  Speram ca din două clicuri să reuşim readucerea vechiul desktop înapoi, pentru că am crescut cu el în fata şi e greu, după 20 de ani de windows, să rămâi fără butonul de Start şi fără desktop (primind în schimb nişte patratele colorate), este ca şi când ai fi jefuit de lucruri de care te-ai ataşat emoţional. Vom reveni cu amanunte, după conferinţă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.