More

  Orange lansează abonamentul cu minute și sms-uri naționale nelimitate

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Astfel, pentru un cost de 30 de Euro, clienţii care aleg abonamentul Tigru 30 primesc minute naţionale şi internaţionale pentru apeluri către reţelele fixe nelimitate, precum şi SMS-uri naţionale nelimitate, plus 500 MB trafic de internet pe mobil şi acces nelimitat la Portalul Orange pe mobil.

  De asemenea, au acces gratuit la serviciul Deezer şi trafic nelimitat pentru a asculta muzica preferată. Prin activarea serviciului Deezer, clientii îşi pot crea liste personalizate de muzică şi pot descărca pe telefon oricâte melodii doresc, pe care apoi le pot asculta oricând, chiar şi atunci când nu sunt conectaţi la internet.

  În plus, până pe 8 septembrie, la activarea abonamentului Tigru 30 pe doi ani, clienţii vor primi lunar un bonus de 500 MB, precum şi 5 GB spaţiu de stocare în Orange Cloud pentru a păstra pozele, videoclipurile, fişierele, calendarul sau contactele într-un singur loc, în siguranţă.

  Telefoanele recomandate cu abonamentul Tigru 30 pe doi ani sunt Orange San Remo la 1 euro, LG Optimus L9 la 49 de euro sau Samsung Galaxy SIII la 199 euro. Tot în această perioadă clienţii Orange care doresc să achiziţioneze telefoane la preţuri cât mai avantajoase îşi pot folosi punctele Thank You, care valorează acum cu 50% mai mult.

  Smartphone-ul ne însoţeşte pe durata întregii zile şi reprezintă mijlocul favorit de comunicare. Alături de un abonament potrivit, comunicarea prin apeluri, mesaje şi internet devine mult mai placută. Abonamentul Tigru le oferă clienţilor noştri acces la un pachet avantajos de beneficii. Pentru cei care ascultă muzică de pe smartphone, abonamentul Tigru 30 le oferă muzică nelimitată prin Deezer şi trafic de internet nelimitat pentru a se bucura la maximum de această experienţă.” a declarat Stjepan Udovicic, Director de Marketing în cadrul Orange România.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.