More

  Robot „tarantulă” creat cu imprimanta 3D VIDEO

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  T8 este un robot, creat cu ajutorul unei imprimante 3D, care utilizează 26 de motoare servo. Este alimentat de un motor Bigfoot™ Inverse Kinematics Engine.

  Robotul octopod T8 este modelat după o tarantulă reală, iar maniera în care se mişcă este foarte realistă, ajutată şi de rezoluţia amplificată prin imprimarea 3D a carcasei, care ascunde motoraşele din interior.

  Mişcările robotului T8 sunt realizate cu ajutorul a 26 servo motoare Hitec HS-35HD, câte trei pentru fiecare picior, iar două pentru a mişca corpul. T8 este programat pentru a calcula factori cum ar fi planificarea traiectoriei, mersul şi controlul motorului. Tot ceea ce trebuie să facă utilizatorul este să comunice cu robotul, prin intermediul unui modul radio XBee.

  Utilizatorii avansaţi pot încerca să programeze propriile secvenţe în programul robotului.

  T8 este disponibil numai pentru precomandă, iar preţul este de 1350 de dolari. Robotul va fi livrat începând cu data de 30 septembrie 2013. După acea dată, preţul va creşte la 1500 de dolari.

  Cu toate acestea, utilizatorii vor fi nevoiţi să cumpere piese adiţionale. Controllerul are un preţ de 35 de dolari, în timp ce controllerul echipat cu două module XBee are un preţ de 85 de dolari. Nici bateriile nu sunt incluse, T8 având nevoie de acumulatori reîncărcabili de 4.8V NiMH.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.