Ubisoft a anuntat patch-ul 12.0 pentru Ghost Recon Online

Avatar
- 12.07.2013, 12:50 în Gaming
0

SHARES

Update-ul 12.0 introduce o nouă hartă, Xinyi District, care este cea mai mare hartă din joc, de pana acum, şi a fost creată, în mod special, pentru cel mai popular mod de joc:  Conquest.

Update-ul mai aduce şi un nou pachet, arme şi obiecte, numit Phantom Pack.

Coordonatorul dezvoltatorilor, Corey Facteau, a declarat că Ubisoft nu va lansa
jocul, în forma sa finală, până nu vor fi satisfăcuţi de feedback-ul din perioada de test: Vom continua testele open-beta, până când vom fi convinşi că putem furniza cea mai bună experienţă de joc, posibilă„.

Răsfoind puţin forumurile, am găsit şi câteva păreri ale jucătorilor, care nu prea erau încântaţi de faptul că patch-ul a îngreunat, foarte mult, viaţa noob-ilor. Ca începator eşti obligat să joci săptămâni în şir, pentru a putea să-ţi cumperi arme decente.

Genul acesta de strategie este o sabie cu două tăişuri, pentru publisher. Îţi poate aduce câtiva dolari, pentru că, întotdeauna, vor fi gameri care nu au răbdare şi vor cumpăra item-uri, în schimb, s-ar putea să scadă, în mod drastic, numărul de gameri dispuşi să joace un joc în care trebuie să munceşti foarte mult, a te putea bucura de un gameplay decent. Aşteptăm varianta finală şi vom reveni cu review pentru Ghost Recon Online.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!