More

  Apple nu scapa de Samsung

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung va aproviziona Apple cu procesoare A9 de 14 nanometri, începând din 2015, potrivit Korea Economic Daily. Procesoarele vor intra în producţie în prima jumătate a anului 2015 şi vor echipa un model de iPhone, care se presupune a fi iPhone 7 – modelul nu este confirmat.

  Anunţul vine la doar câteva săptămâni de la anunţul unei alte agenţii de ştiri, care susţinea că Apple caută alternative pentru producţia chip-urilor, fiind în tratative cu Semiconductor Manufacturing Company, pentru producerea procesorului A9.

  Samsung a fost şi este producătorul exclusiv al seriei de procesoare A, folosite pe aparatele cu iOS. Apple a încercat să convingă gigantul taiwanez TSMC să rezerve producţia exclusiv pentru procesoarele A9 şi pentru un chip similar de la Qualcom, printr-o ofertă de investiţie de peste 1 miliard de dolari. Oferta a fost respinsa, potrivit Bloomberg.

  O informaţie pe surse dezvăluie că Apple caută, în continuare, alternative şi încearcă să cadă la învoială cu un alt mare producător de chip-uri, Globalfoundries, dar aceasta nu ar fi o soluţie preferată de Apple. Una peste alta, 2-3 ani cel putin, o să avem, în continuare, iPhone-uri cu procesoare Samsung, ceea ce nu este, nici de departe, un lucru rău.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.