More

  Reduceri de peste 50% în magazinul online EuroGsm

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Campania Explorează lumea albastră se va desfășura până pe data de 31 iulie 2013, iar în acest interval vor fi disponibile 125 de produse la preţuri reduse.

  „Am observat interesul crescut al clienţilor pentru anumite produse din cele pe care le comercializăm, iar campania a fost lansată pentru a susţine vânzările acestora. Am calibrat ofertele în funcţie de produsele cu cea mai mare căutare pe site”, a explicat Cristina Szabo, Marketing Manager al companiei.

  Potrivit mecanismului campaniei, la fiecare trei zile pe site-ul EuroGsm vor fi disponibile o serie de produse la preţuri cu discount. „Am grupat produsele în funcţie de utilitatea lor, iar mecanismul campaniei a fost dezvoltat pentru a ajuta clienţii să ia cele mai bune decizii prin vizualizarea întregului calendar de promoţii. Acesta va fi afişat pe site în secţiunea dedicată, astfel încât clienţii să poată urmări produsele care vor fi activate şi să revină în ziua în care sunt interesaţi de ofertă”, a adăugat Cristina Szabo.

  În perioada care urmează, vor fi activate oferte pentru telefoane Dual-SIM, tablete şi accesorii Bluetooth, ale căror discounturi oferă clienţilor posibilitatea de a achiziţiona la preţ promoţional gadget-urile pe care şi le doresc.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.