More

  VALVE ajută tinerii interesaţi de „game development”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pipeline este un proiect experimental, condus de către stagiarii companiei VALVE, iar scopul proiectului este de a ajuta tinerii care vor să se implice în dezvoltarea jocurilor video.

  Foarte mulţi tineri ne adresează întrebări despre industria jocurilor video„, scriu cei de la Valve, pe site-ul PIPELINE. „Cum este să lucrezi la dezvoltarea unui joc video? Ce trebuie să învăţ pentru a reuşi şi eu? Care sunt universităţile cele mai potrivite pentru a mă pregăti pentru acest proces? Cum pot obţine o slujbă în acest sector?„. PIPELINE va fi locul unde, toate aceste întrebări, vor primi un răspuns.

  Cu alte cuvinte, PIPELINE (sistem de conducte) este un sistem pentru accesarea industriei jocurilor video. VALVE nu se opreşte la oferirea unei simple consultanţe. Vor să vadă dacă este posibilă iniţierea tinerilor în „arta” dezvoltării jocurilor video.

  În mod tradiţional, Valve a fost un loc foarte bun pentru dezvoltatori experimentaţi, dar nu a excelat în a fi un loc de pregătire pentru a învăţa pe cei care abia au absolvit studiile de specialitate„, explică VALVE, PIPELINE este un experiment pentru a vedea dacă putem lua un grup de liceeni, cu o minimă experenţă în câmpul muncii, pe care să îi pregătim în aptitudinile şi metodele necesare pentru a avea succes într-o companie cum este VALVE„.

  În prezent, PIPELINE nu este mai mult decât un website, dar, după cum îi ştim pe cei de la VALVE, va evolua în ceva măreţ. Compania are reputaţia de a aduce inovaţii în industria de jocuri video, iar acest proiect nu ar fi prima dată când trancend dincolo de poziţia lor de companie producătoare de jocuri video.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.