More

  Kaspersky Internet Security 2013 a blocat 100% dintre atacuri la testelor AV-Comparatives

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aceste teste au ca obiectiv evaluarea capacităţii soluţiilor de securitate de a răspunde atacurilor care imită situaţii din viaţa reală – cele care au loc în timpul utilizării obişnuite a computerului. Scenariile includ navigarea pe internet şi folosirea programelor precum Adobe Reader, Flash, Java etc. Testele se desfăşoară lunar, astfel încât implică cele mai răspândite mostre de malware la momentul respectiv.

  Pentru luna mai, organizatorii au pregătit 569 de scenarii de infectare care au implicat o varietate de vulnerabilităţi şi mostre de malware. Kaspersky Internet Security 2013 a blocat cu eficienţă fiecare atac.

  În cadrul testelor au fost analizate 21 de soluţii de securitate, dintre care numai una a egalat rezultatele optime ale Kaspersky Internet Security 2013.

  “Asigurarea unui nivel stabil de protecţie este esenţială pentru o soluţie de securitate avansată”, a declarat Nikita Shvetsov, Deputy CTO (Research) în cadrul Kaspersky Lab. „Peisajul ameninţărilor informatice se schimbă dramatic în fiecare zi, iar o soluţie de securitate eficientă trebuie să fie capabilă să facă faţă acestei situaţii. După cum arată rezultatele AV-Comparatives, foarte puţine produse reuşesc să atingă acest obiectiv”, a declarat Nikita Shvetsov.

  Aceasta este a treia lună consecutivă în care Kaspersky Internet Security a obţinut rezultate foarte bune în cadrul testelor Real-World Protection. De asemenea, alte teste similare, organizate de către AV-Comparatives în lunile Martie şi Aprilie 2013, au poziţionat soluţia Kaspersky Lab în fruntea clasamentelor.

  În plus, Kaspersky Internet Security 2013 a primit cel mai înalt calificativ oferit de AV-Comparatives, Advanced+, în urma unor teste similare desfăşurate în perioada august-noiembrie 2012.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.