More

  Nouă versiune a WhatsApp pentru iOS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă nu cunoşti aplicaţia WhatsApp, atunci habar nu ai cât de mult ai pierdut. Este, poate, cea mai folosită aplicaţie de mesagerie pe toate platformele existente.

  Există aplicaţii native pentru mai multe platforme mobile, iar ca urmare sunt mai mult de 250 de milioane de utilizatori activi, la nivel mondial. În ciuda serviciului nativ iMessage, furnizat de Apple, WhatsApp rămâne cel mai utilizat serviciu pentru majoritatea posesorilor de iOS.

  Actualizarea lansată aduce aplicaţia la versiunea 2.10.1. După cum am menţionat, aduce o serie de noi caracteristici:

  – Utilizatorilor li se permite afectuarea unui backup a istoricului mesajelor, pe iCloud. Istoricul poate fi restaurat din serviciul iCloud, dacă utilizatorul doreşte.

  Aplicaţia realizează un backup şi a fişierelor media, mai puţin al fişierelor de tip video. Arhivele backup pot fi accesate din meniul de setări a aplicaţiei, urmată de setările de chat şi chat backup.

  Noua versiune permite trimiterea mai multor fotografii, în acelaşi timp, ceea ce îmbunătăţeşte considerabil experienţa serviciului de „photo sharing„.

  Nu în ultimul rând, a fost adăugat support pentru URL-ul, folosit de aplicații adiacente.

  Ultima actualizare a aplicaţiei WhatsApp pentru iOS este disponibilă pe iTunes App store şi poate fi descărcată de AICI.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.