More

  Half-Life co-op mod va fi stand-alone

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  svencoop

  După aproape 15 ani de dezvoltare de moduri co-op pentru Half-Life, echipa Sven Co-op e pe cale de a lansa o versiune stand-alone, care va fi disponibilă pe Steam gratis.
  Valve le-a acordat celor de la Sven posibilitatea de a updata şi personaliza engine-ul Half-Life, pe care echipa plănuieşte să îl modernizeze şi să-l optimizeze pentru mediul de joc modern al timpurilor noastre.
  „Suntem profund recunoscători (firmei) Valve, pentru generozitatea şi receptivitatea de care au dat dovadă” spune un membru al echipei de developeri, într-o postare pe forumul forums.svencoop.com. „Suntem bucuroşi şi nerăbdători să lucrăm în continuare la unul din cele mai bune jocuri create vreodată şi să asigurăm cât mai multe update-uri posibile pe viitor”.
  Echipa a mai anunţat şi faptul că nu e nevoie să cumpăraţi Half-Life pentru a avea acces la această ultimă versiune a modului Sven Co-op, pentru că modul va fi stand-alone şi va fi free-to-play.
  Half-Life este unul din jocurile video care au avut un impact major asupra industriei gaming-ului, fiind unul din cele mai jucate jocuri ale tuturor timpurilor. A fost publicat în 1998 de Sierra Studios şi dezvoltat de Valve Corporation. Pe 14 Iulie 2007, franciza Half-Life a anunţat cifra de 20 de milioane de copii vândute de-a lungul timpului. În 2004 a fost lansată sechela Half-Life 2 care s-a bucurat aproape de acelaşi succes ca şi episodul precedent, dar a fost jocul care a deschis cutia pandorei a DRM(Digital Rights Management), fiind primul joc care a necesitat activare online. În Februarie 2011, HL2 ajunsese la cifra de peste 12 milioane de copii vândute.
  Salutăm interesul developer-ilor pentru un joc clasic, în mrejele căruia ne-am petrecut anii de început ai pasiunii comune care ne leagă: GAMING-UL.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.