More

  Transferuri în lei prin serviciul MoneyGram disponibil în Orange shop

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Astfel, toţi cei care doresc să expedieze bani cash, în lei sau în EUR, în ţară sau în străinătate, pot intra şi depune banii în cel mai apropiat magazin Orange shop, atât în timpul săptămânii, cât şi pe durata weekendului, magazinele Orange shop stradale fiind deschise şi după ora 18.00, iar cele din galeriile comerciale având program până la ora 22.00, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică.

  „Încercăm de fiecare dată să ne adaptăm programului încărcat pe care îl au clienţii şi să le oferim soluţii atunci când au nevoie de ele. Astfel, am observat că numărul tranzacţiilor înregistrate pe durata weekendului sunt cu 50% mai mari faţă de zilele obişnuite din cursul săptămânii, iar tranzacţiile în interiorul ţării şi-au dublat numărul de la începutul acestui an.” a declarat Irina Matea, manager de proiect în cadrul Orange România.

  Serviciul este o premieră în industria telecomunicaţiilor din România, Orange fiind singurul operator care a introdus un serviciu de transfer internaţional de bani cash. Acesta este disponibil în Orange shop din toată ţara, pe toată durata programului de funcţionare, iar banii pot fi ridicaţi în lei sau EUR, în funcţie de opţiunea expeditorului. Banii trimişi în afara ţării pot fi ridicaţi în moneda ţării respective sau în altă valuta disponibilă. Pentru a transfera bani, utilizatorii nu au nevoie de cont bancar sau de card de debit ori de credit şi nu trebuie să fie clienţi Orange.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.