Orange aduce în exclusivitate Samsung Galaxy Xcover 2

Orange aduce în exclusivitate Samsung Galaxy Xcover 2, telefonul rezisent la apă şi praf

Cristian Gănescu
- 22.07.2013, 14:05 în Gadgets
0

SHARES

Disponibil atât în Orange shop, cât şi în magazinul online, telefonul are un ecran de 4 inchi, un procesor Dual-Core de 1 GHz şi o cameră de 5 MP şi este ideal pentru cei pasionaţi de călătorii, care vor să surprindă momente unice, fie că se află pe plajă, în deşert sau sub apă.

Acesta poate fi achiziţionat la preţul de 49 euro (TVA inclus) alături de abonamentul recomandat Panteră 23 pe 24 de luni.

Telefonul este conceput astfel încât să poată funcţiona chiar şi atunci când este folosit în apă, în timpul activităţilor sportive sau când este expus unui mediu plin de praf.

Certificatul IP67 confirmă că telefonul poate fi folosit atunci când este introdus în apă până la o adâncime de un metru şi pentru cel mult 30 de minute. În plus, pentru fotografii inedite, clienţii pot folosi tasta directă pentru camera foto, iar cureaua de susţinere şi blocarea capacului bateriei vor asigura telefonul împotriva căderilor şi loviturilor.

Samsung Galaxy Xcover 2 este echipat cu sistem GPS, are instalate aplicaţii precum Google Maps, lanternă şi Cardio Pro pentru exerciţii fizice şi este compatibil cu tehnologia HD Voice.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!