More

  Un gadget care ar putea înlocui tastatura şi mouse-ul

  Cine nu şi-ar dori un gadget care să înlocuiască tastatura şi mouse-ul? În lumea aglomerată a perifericelor, o luminiţă în capătul tunelului înghesuit cu cabluri, tastaturi, mouse-uri, mousepad-uri etc se arată, destul de palidă încă.
  Este vorba despre Leap Motion Controller. Acest periferic foloseşte tehnologie tracking, tip kinect, pentru a mapa spaţiul 3D şi a urmări mişcările degetelor utilizatorului.  Apărut la sfârşitul anului trecut ca prototip, în acest moment poate fi cumpărat cu până în 80 de dolari. Poate fi folosit pe sisteme de operare Windows sau Mac.
  Leap Motion Controller este un motion sensor avansat, care poate urmări mişcările degetelor cu o acurateţe de până la o sutime de milimetru(!!!), cel puţin aşa susţine producătorul, într-un volum de aproximativ jumătate de metru cub (8 cubic feet).
  Gadgetul are dimensiunile unei brichete mai mari şi se poate conecta prin USB.
  Marea problemă a acestui gadget este că developerii nu şi-au băgat încă nasul să adulmece posibilităţile pe care le oferă, folosirea lui fiind redusă la câteva aplicaţii compatibile, acestea putând fi achiziţionate prin Airspace Store.

  URMĂREȘTE-NE

  16,068FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here