ROCCAT SOTA, un mousepad pentru gamer-ii pretențioși

Avatar
- 5.08.2013, 22:13 în Gadgets
0

SHARES

Noobz este partenerul vostru în ceea ce privește gamingul. De aceea, este absolut necesar sa testăm și să ne dăm cu părerea despre ceea ce testăm.

Pentru cei care sunt seriosi în ceea ce privește joaca digitală, mouse-ul și mousepad-ul sunt ustensile de cea mai mare importanță, precizia fiind de multe ori cheia succesului.

Roccat Sota corespunde cerințelor unui gaming de precizie high level. Cu o dimensiune de 35×27 de cm și o suprafață granulară din material plastic high end, alunecarea de precizie a mouse-ului este grantată.

Totodată, grosimea de 3 mm izolează perfect mouse-ul de posibilele asperități ale mesei. Sincer, trecând de la vechiul mousepad la Roccat Sota, a trebuit să scădem rezoluția mouse-ului de la 1800 dpi la 1200 dpi, pentru a ne putea obișnui cu alunecarea.

Până acum, îl testăm de 1 luna, nimic de reprosat, perfect pentru shooter-ele încercate: Batelfield 3, Warframe, Modern Warfare 2 si 3, Sniper 2, Crysis 2 si 3. Un produs de calitate, care nu ar trebui să lipsească de pe masa nici unui gamer serios.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!