More

  Reactor pe bază de hidrogen pe post de încărcător pentru Gadget-urile tale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Marea majoritate, odată descărcate, trebuie conectate la o sursă de curent pentru a se reâncărca.

  Problema aceasta încearcă să o rezolve Brunton Hydrogen Reactor, aflat în stadiul de prototip în dezvoltare, care scoate din ecuație necesitatea reâncărcării la o sursa de curent, prin folosirea tehnlogiilor tip „fuel-cell”pentru a genera curent. Brunton H.R. nu are nevoie de curent pentru a reâncărca, deci va fi perfect pentru toate gadget-urile mobile.

  P7240117-660x495

  Tehnologia de tip fue-cell, generează energie electrică în locul unde este folosită. Brunton H.R. practic încarcă un fel de „baterii„, care arată aproape ca niște baterii normale de tip C, duble și care se numesc Hydrogen Core.

  În momentul în care sunt încarcate în reactor (Brunton H.R.), cu ajutorul unui catalizator pe bază de platină conținut de acesta sunt separați ionii de hidrogen pozitivi, de cei negativi. Fluxul de electroni este apoi îndreptat către un circuit care va genera astfel curentul electric de care aveți nevoie pentru gadget-urile voastre.

  P7240137-660x495
  Brunton H.R. trebuie sa stea în aer liber pentru a funcționa cum trebuie. Un port USB instalat pe acesta va genera curent de 5V la 1 sau 2 A. Programat spre a fi lansat în Octombrie, Brunton Hydrogen Reactor va costa 150 dolari, cu el fiind livrate și 2 baterii tip hydrogen core.

  brunton

  Asteptăm ca firma să furnizeze mai multe materiale explicative, pentru că momentan, acestea sunt toate informațiile cunoscute despre acest gadget futurist, care pare rupt din Doom 3, unde aveai nevoie de fuel-cell ca să poți trage cu arma.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.