More

  WhatsApp introduce mesajele vocale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp pare să nu se oprească, avansând în permanenţă în ţelul său de a ajunge cea mai populară platformă de mesagerie. Compania a anunţat că aplicaţia a depăşit 300 de milioane de utilizatori, lunar. Pentru a sărbătorii acest succes, mesageria vocală primeşte noi funcţionalităţi.

  Acum, utilizatorii vor putea să apese butonul de vorbire, sa înregistreze un mesaj vocal, care va fi trimis către persoana cu care porţi o conversaţie, imediat ce ai ridicat degetul de pe butonul de înregistrare. Desigur, mesajul nu va fi trimis, imediat, ci vei putea sa îl ştergi, dacă te răzgândeşti. Când mesajul vocal ajunge la destinaţie, iconiţa, care indică microfonul, va deveni albastră.

  Nu mai există limită pentru durata mesajului vocal, iar mesajul va fi redat prin aplicaţia WhatsApp, fără a fi nevoie ca utilizatorul să deschidă o altă aplicaţie cu care să asculte mesajul. O altă funcţionalitate foarte utilă este că în timpul redării, aplicaţia va comuta, automat, între difuzoare şi căşti, în funcţie de posziţia în care ţii telefonul.

  Utilizatorii aplicaţiei WhatsApp trimit peste 11 miliarde de mesaje şi primesc 20 de miliarde de mesaje, în fiecare zi, iar odată cu îmbunătăţirea mesageriei vocale, nu ne putem aştepta decât la o creştere exponenţială a acestor cifre.

  Noua versiune de WhatsApp va fi lansată pentru iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone şi Symbian / S40.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.