More

  Instagram 4.1 pentru iOS vine cu îmbunătăţiri substanţiale

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Opţiunea de captură video, pe Instagram, este primul rival, demn de luat în considerare, al aplicaţiei Vine, lansată de Twitter. Instagram este deţinută de Facebook.

  Vine este cel care a pornit moda clipurilor scurte, prin posibilitatea înregistrării a şase secunde de conţinut video, care poate fi distribuit pe internet.

  Instagram Video oferă o durată mai mare, oferind posibilitatea utilizatorilor să capteze până la 15 secunde de conţinut video. Utilizatorii au dorit un timp mai mare de redare, de vreme ce, de când noul serviciu a fost anunţat, a creat „daune serioase” pentru bazinul de utilizatori al Vine.

  Instagram 4.1 aduce o serie nouă de funcţionalităţi, cerute de către utilizatori. Acum, există posibilitatea ca utilitazorii să distribuie videouri, care sunt deja în galerie media a smartphone-ului. Iniţial, utilizatorul trebuia să înregistreze un clip, prin intermediul instagram, dar acum, nu trebuie să facă altceva decât să selecteze videoul din galerie, în aceeaşi manieră în care ar selecta o poză, şi să îl distribuie pe Instagram.

  Clipul video poate fi scurtat, pentru a corespunde cu limita de durată, impusă, dar utilizatorii pot executa crop pe video, astfel focalizând pe o anumită secţiune a conţinutului videoului. Aplicaţia pentru iOS vine şi cu capacitatea de a îndrepta fotografiile, automat. Dacă o poză este realizată, dar, în spate, linia orizontului este cam strâmbă, aplicaţia are capacitatea de a rezolva această problemă, automat. Această caracteristică funcţionează şi pentru poze deja existente, în galeria media.

  Instagram 4.1 pentru iPhone, iPod touch şi iPad este disponibilă pentru descărcare, gratuit, de la iTunes.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.