More

  Music Visualizer pentru PS3

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pentru cei care au PS3 și nu se gândesc încă la PS4, stați linistiti, developer-ii lucrează de zor la aplicații și jocuri pentru această platformă. O aplicație minusculă, însă drăguță și utilă pentru momentele în care faceți o pauză de la Battlefield 3 sau de la Uncharted 2, urmează să fie lansată pe data de 13 August. Aplicația nu este altceva decât un Music Visualizer, care este oferit de echipa de developeri care stă în spatele jocului PixelJunk, numită Q-Games.
  Studioul developer-ilor(Q-Games) a dezvăluit lansarea noii aplicații, printr-o postare pe PlayStation Blog. Funcționează exact cum trebuie să funcționeze un „music visualizer”, adică generează grafică abstractă în mișcare, în funcție de muzica pe care o alegeți. Nimic nou până aici, interesant este însă stilul grafic, similar cu design-ul folosit de cei de la Q-Games pentru jocul PixelJunk 4am.
  Aplicația va avea preț redus primele 2 săptămâni de la apariție, adica 2.99$, după care va costa 4.99$. Data lansării și prețurile sunt valabile în rețeaua PlayStation Store North America, pentru rețelele din Europa și Asia nefiind comunicată o dată exactă pentru lansarea aplicației.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.