More

  Apple va lansa iWatch la anul, la un preţ de 199 de dolari

  „Apple ar putea introduce ‘iWatch’ in 2014. Potrivit verificărilor noastre, Inventec va fi principalul producător de ‘iWatch’, în condiţiile în care a primit aproximativ 60% din comenzi”, a declarat analistul CIMB Securities, Wanli Wang într-un raport.

  Firma CIMB estimează că 63,4 milioane de iWatch vor fi livrate în primul an de la lansare iar preţul mediu de comercializare va fi de aproximativ 199 de dolari. Analistul Wanli Wang estimează că proiectul ‘iWatch’ va fi responsabil de 19% din veniturile înregistrate de Inventec în 2014.

  De asemenea cotidianul taiwanez Apple Daily susţine că firma Quanta Computer va împărţi cu Inventec producţia pentru ‘iWatch’, urmând să primească aproximativ 40% din comenzi.

  Atât Inventec cât şi Quanta Computer au refuzat să comenteze aceste informaţii.

  Luna trecută grupul Apple a depus o cerere pentru obţinerea unei licenţe pentru ‘iWatch’ în Japonia. La rândul său directorul general de la Apple, Tim Cook a declarat la începutul anului că vor fi foarte multe companii interesate de sectorul dispozitivelor mobile. Google, Microsoft şi Samsung Electronics au anunţat deja că vor dezvolta propriile lor ceasuri inteligente.

  URMĂREȘTE-NE

  16,069FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here