More

  UPC România lansează internetul cu o viteză de 200 Mbps

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În prima fază, cel mai rapid serviciu de Internet, Fiber Power 200 Mbps, va fi disponibil în 9 oraşe (București, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Ploiești, Timișoara și Sibiu), care acoperă peste 60% din zona în care UPC oferă servicii de Internet.

  Conform celui mai recent studiu al Comisiei Europene, România se află pe locul 4 în topul țărilor UE la procentul conexiunilor la Internet fix cu o viteză de peste 100 Mbps, media națională (de 3,1%) fiind de 3 ori mai mare decât cea europeană (1%). Baza de clienţi UPC care beneficiază de conexiuni cu viteze de peste 100 Mbps a înregistrat în perioada iulie 2012 – iulie 2013 o creștere de 230%, numărul acestor clienţi ajungând să reprezinte peste un sfert din totalul clienților de Internet ai companiei. La începutul lunii iulie 2013, UPC avea un număr total de aproximativ 340.000 de clienți de Internet.

  Trăim într-o lume în care Internetul este mai mult decât un suport al divertismentului, educaţiei, carierei. Internetul a devenit universul în care toate acestea se desfășoară simultan, necesitând din ce în ce mai multe resurse și rapiditate. Obiceiurile clienților se schimbă, iar serviciile dedicate lor trebuie să țină pasul cu acest nou comportament de consum. Lansarea Internetului de până la 200 Mbps în România este o dovadă atât a misiunii noastre de a deschide lumea digitală tuturor, cât și a faptului că UPC este un lider în tehnologie prin inovațiile și produsele pe care le aduce în mod constant pe piață, declară Severina Pascu, CEO UPC România & Ungaria.

  Ĩn 2012, media de utilizatori de Internet fix pe gospodărie era de 2,5 persoane – pentru a se bucura simultan de Internet, aceștia au nevoie de o conexiune stabilă și o viteză mare de donwload. Cu Internetul Fiber Power 200 Mbps este nevoie de doar 200 de secunde pentru a descărca 4.7 Gb (capacitatea unui DVD). Pe măsură ce consumul de conținut video online, la calitate HD și ultraHD este în creștere, UPC estimează că vitezele de peste 100 Mbps vor deveni noul standard de utilizare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.