More

  Consola „Shield”, de la Nvidia, nu este „antiglonţ”?

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sunt unele lucruri despre care te întrebi cum ar fi dacă s-ar întâmpla, dar nu ai face, tocmai tu, lucrul acela. Ei bine, dacă te-ai întrebat vreodată cum ar fi să iei noua consolă portabilă, Shield, de la Nvidia, şi să tragi un glonţ în ea, astăzi este ziua ta norocoasă.

  Părerile despre consola portabilă au fost împărţite şi, chiar, împrăştiate. Unii au găsit consola foarte folositoare ca emulator pentru platformele portabile retro, cum ar fi Game Boy sau PlayStation.

  Restul utilizatorilor încearcă să justifice suma de 300 de dolari, pe care au cheltuit-o pentru consolă, prin jocurile disponibile, de la Nvidia, dar şi a altor aplicaţii disponibile în magazinul online.

  Există şi un lucru asupra căruia majoritatea ar fi de acord. Nimeni nu ar fi entuziasmat dacă ceva s-ar întâmpla cu consola lor. Fie că este vorba de a scăpa pe jos consola, dar ce să mai vorbim dacă aceasta ar fi străpunsă de un glonţ, tras dintr-o arme de asalt.

  Dacă aceste console, bazate pe sistemul de operare Android, vor creşte în popularitate rămâne de văzut. Cert este că nu există cineva care îşi doreşte să „testeze” rezistenţa la glonţ a unui dispozitiv de 300 de dolari. La urma urmei, ce te aşteptai să sa întâmple?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.