More

  VALVE dezvăluie STEAM FAMILY SHARING. Împarte jocurile cu întreaga familie şi prieteni

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Serviciul de „Family Sharing” va intra în versiunea de testare beta, la un moment dat, săptămâna viitoare, când 1000 de utilizatori vor primi acces pentru a testa acest serviciu.

  Dacă eşti interesat şi vrei să testezi, te poţi înscrie pentru versiunea beta pe pagina de forum Steam a serviciului Family Sharing. STEAM a anunţat că nu toate jocurile vor putea fi puse la comun. Jocurile care necesită seriale de la terţe părţi (non-steam games) sau cele care necesită utilizatorilor o subscripţie lunară, nu vor face obiecţul acestui serviciu. Jocurile care sunt blocate pe regiuni nu vor putea fi împărţite cu useri aflaţi în afara regiunii.

  Conţinutul jocurilor, cum ar fi DLC-urile şi caracteristicile deblocate, vor putea fi accesibile pentru cel care „împrumută” jocul. Conturile jocurilor sau fişierele cu salvări nu pot fi împărţite cu alţi utilizatori, ceea ce înseamnă că fiecare cont care are acces la librăria de jocuri va avea propriile caracteristici şi salvări ale jocurilor.

  De asemenea, dacă eşti proprietarul jocurilor, nu vei avea restricţii, când vine vorba despre accesarea jocurilor tale. Dacă unul dintre cei care „împrumută” jocul este logat, iar tu vrei sa accesezi jocul, cel care îl împrumută va avea câteva minute să iasă din joc sau să îl cumpere, pentru a-l putea juca în continuare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  1 Comment

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.