More

  ESTE OFICIAL! A fost anunţat BlackBerry Z30

  BlackBerry Z30 are un display de 5 inci, Super AMOLED, cel mai mare dintre toate smartphone-urile BlackBerry de până acum.

  De asemenea, modelul Z30 este şi mai rapid, datorită procesorului quad-core de 1.7GHz, cel mai probabil Snapdragon S4 Pro.

  Chiar si bateria este mai mare decât a oricărui alt model de la BlackBerry, respectiv de 2.880mAh, care are o perioadă de funcţionare, potrivit producătorului, de până la 25 de ore.

  Dispozitivul BlackBerry Z30 va avea, în premieră, versiunea 10.2 a sistemul de operare BlackBerry 10, care aduce o serie întreagă de îmbunătăţiri. Caracteristica  Priority Hub ajută utilizatorii să îşi organizeze mai bine mesajele de pe reţelele sociale şi nu numai, permiţând răspunsul laun mesaj, fără a părăsi aplicaţia pe care o foloseşti în momentul respectiv.

  Aceste caracteristici nu sunt exclusive pentru dispozitivul BlackBerry Z30, acestea ajungând şi pe dispozitivele BB10, prin intermediul actualizărilor software.

  Compania BlackBerry urmăreşte şi îmbunătăţirea experienţei audio, dispozitivul fiind echipat cu boxe stereo cu “BlackBerry Natural Sound”, care ar trebui să îmbunătăţească calitatea audio şi video a apelurilor prin intermediul BBM.

  BlackBerry Z30 vine şi cu o antenă nouă, care va facilita un transfer de date mai rapid şi mai puţine apeluri întrerupte, deşi acest lucru îl putem spune cu certitudine numai atunci când vom avea dispozitivul disponibil pentru teste.

  BlackBerry Z30 va fi disponibil de săptămâna viitoare, în Marea Britanie şi în Orientul Mijlociu, iar în celelalte regiuni, dispozitivul va fi disponibil în perioada sărbătorilor.

   

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here