More

  Un ajutor pentru afacerea ta: imprimanta de etichete color EPSON TM-C3500

  Epson, lider la nivel mondial în realizarea de produse inovatoare în domeniul imaginii – imprimante, proiectoare şi LCD-uri, lansează imprimanta TM-C3500, proiectată pentru a oferi unui număr mare de domenii o nouă modalitate de imprimare internă a etichetelor color. Datorită faptului că utilizează cerneală de tip pigment, în loc de cerneală pe bază de apă, această imprimantă poate crea etichete color, durabile, cu uscare rapidă şi rezistente la pete, apă şi decolorare.

  Concepută pentru o serie de domenii, precum producţia industrială, industria chimică, domeniul sănătăţii, magazinele retail şi organizatorii de evenimente, această imprimantă permite companiilor să creeze intern propriile etichete, evitând timpii de aşteptare şi preţurile ridicate ale producătorilor de etichete. Utilizatorii vor descoperi că TM-C3500 le furnizează, în plus, mai mult control asupra design-ului etichetelor proprii.

  Epson TMC3500_02

  Ivan Tanev, manager de produs la Epson Europe, declară: „TM-C3500 poate fi utilizată pentru a crea o gamă largă de etichete cu diferite forme şi dimensiuni. Având viteze mari de imprimare de până la 103 mm/sec şi fiind dotată cu un sistem automat de tăiere integrat şi cu capacitatea de a imprima pe diferite medii de imprimare, TM-C3500 este ideală pentru producătorii care au nevoie de o imprimantă color pentru etichete uşor de utilizat atunci când este vorba despre lucrări de imprimare cu volume mici şi medii.”

   

   

  Cartuşele de cerneală individuale DURABrite Ultra ajută la economisirea de bani, deoarece doar culorile consumate trebuie înlocuite. Prin utilizarea cernelii de tip pigment, etichetele, codurile de bare, ecusoanele şi tichetele rezistă mai mult timp, sunt mai durabile şi de o calitate superioară celor imprimate cu cerneală pe bază de apă. Prin intermediul ecranului LCD, utilizatorii pot monitoriza cu uşurinţă starea imprimantei şi pot afla când trebuie înlocuită fiecare culoare.

  TM-C3500 va fi disponibilă începând cu luna septembrie a anului 2013.

  Caracteristici
  Imprimaţi la cerere etichete, ecusoane şi tichete color personalizate
  Viteze mari de imprimare, de până la 103 mm/sec
  Cartuşele de cerneală individuale vă permit să economisiţi bani, deoarece trebuie să înlocuiţi doar culoarea consumată
  Ecranul LCD simplifică monitorizarea nivelurilor de cerneală şi a informaţiilor privind starea imprimantei
  Creaţi imprimări de înaltă calitate pe o gamă largă de materiale, inclusiv hârtie mată şi lucioasă şi suporturi sintetice, în mai multe formate şi dimensiuni.
  Cerneală Epson DURABrite Ultra cu uscare rapidă pentru documente de afaceri de calitate profesională, rezistente la apă, pete şi decolorare.
  Tehnologia de verificare automată a duzelor (AID) de la Epson reperează şi remediază duzele de imprimantă obturate şi pixelii morţi de pe codurile de bare
  Sistem de tăiere automată integrat
  Toate funcţiile sunt accesibile partea din faţă, pentru a uşura utilizarea, inclusiv înlocuirea consumabilelor
  Inclus în pachet software de configurare uşoară

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here