Clona iPhone 5C a sosit. Feriți-vă!!!

Clona iPhone 5C a sosit. Feriți-vă!!!

Avatar
- 24.09.2013, 12:22 în Smartphones
0

SHARES

Pentru cei care nu sunt familiari încă cu denumirea Goophone, acesta este cel mai celebru și mediatizat producător  care copie iPhone.

Adică, cel mai bun producător chinez de clone iPhone. Acestea fiind spuse, vă anunțăm că clona iPhone 5C a fost lansată.

Deși chinezii nu s-au străduit niciodată să cloneze la perfecțiune specificațiile tehnice, arată perfect, finisajul este bun, iar daca nu vezi că „scrie” Goophone pe el, ai putea să juri că este iPhone 5.

Are ecran de 4 inch, cu extraordinara rezoluție de 854×480(hahaha!!!), procesor Dual-Core 1.2 GHz MediaTek, 512 GB de RAM și 4GB memorie de stocare. Da, chiar dacă nu vă vine să credeți, acestea sunt specificațiile tehnice, specificații care ai impresia că sunt scoase din cartea de istorie smartphone-urilor.

Ne mirăm totuși că și-au călcat chinezii pe inimă și au pus pe el cameră de 8 megapixeli. Preț?Cu pre-comandă, îl puteți achiziționa cu suma de 119$, începând din data de 20 Septembrie.

Nu avem informații mai multe și nici nu cred că îl vom avea vreodată la test, pentru simplu fapt că nu ne interesează clonele „reușite” ale chinezilor.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!