More

  Lista căştilor audio de clasă mondială

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Chiar dacă nu sunteți un audiofil auto-declarat, un lucru ciudat se întâmplă atunci când deţineţi o pereche de căști în valoare de 1.500 dolari. Ele te transforma instantaneu în cel mai mare iubitor de muzică.

  Cântecele vechi și albumele necesită reascultarea imediată, lucru ce îţi face pielea să fie mereu ca de găină. Cu siguranţă va avea nevoie de ascultare profundă şi Dumnezeu să vă ajute colegii, dacă ascultaţi muzică în birou. Cu siguranţă veți dori să împărtăşiţi tot acest entuziasm și acea nouă nuanță muzicală cu ei.

  Photo: Ariel Zambelich/WIREDPhoto: Ariel Zambelich/WIRED

  Într-adevăr, există o magie desăvârşită a căștilor premium. În timp ce toate au punctele lor forte unice, ele dau de asemenea un sentiment de rapiditate și un impact universal visceral asupra muzicii bine înregistrate. Toate dintr-o dată „la primul scârţâit de pedală”, și de asemenea puteți vizualiza perfect fiecare instrument în spațiu, cum sunt smulse, trântite sau lovite obiectele. Pe scurt, aceste căști măreţe „vă aduc” în studio sau pe scena care se încadrează într-un spectacol.

  Photo: Ariel Zambelich/WIRED

  Doar după această disperare( care sincer, poate dura câteva zile),mintea ta se transformă într-o clădirea generoasă, cu o inginerie definită care a permis o aşa experienţă revelatorie – lucruri speciale cum ar fi acele drivere magnetice plane mari, cu un design deschis sau semi- deschis pe spate. Și în timp ce puteți vorbi toată ziua despre sunetul de calitate, atunci când vine vorba de partea materială, nu se poate face nici o greşeală în compararea sunetului produs de nişte căşti de 300 de dolari şi cel al căştilor de 1500 de dolari. Căştile sunt variate, de la cele subţiri de vinil,uşor de transportat în pungi de călătorie, până la cele de lemn, pictate manual şi cu o servietă specială din metal pentru transport, sau cele din aluminiu gravat cu laser.

  Photo: Ariel Zambelich/WIREDPhoto: Ariel Zambelich/WIRED

  Photo: Ariel Zambelich/WIRED

  Ce am adunat în acest articol este fără dar şi poate lista căştilor de clasă mondială. Există omisiuni, cum ar fi legendarul Sennheiser Orfeu,care vine cu propriul amplificator, iar astăzi poate ajunge la fel de bine până la 30.000 de dolari.De asemenea, am lăsat pe dinafară cîştile de la Stax- care ajung până la 4.450 de dolari şi sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune din lume. Totuşi aceste 9 perechi de căşti reprezintă cel mai mare triump al ingineriei audio din ultimii 50 de ani şi au până şi eticheta care poate dovedi acest lucru. Deci fără alte formalităţi, aici e mai mult de 20 de mii de dolari de magie audio pură.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.