More

  Domenii pentru fiecare față veselă: Coca-Cola împrăștie fericire online

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Coca-Cola nu a avut prea mult noroc în a transforma Internetul într-un loc mai fericit, în ultima vreme, dar poate asta va ajuta. O campanie a Coca-Cola Puerto Rico care pune emoticon smiley chiar în adresa web a brandului.

  Brandul a înregistrat URL-uri pentru fiecare emoticon care sugerează fericire. Introducând oricare dintre aceste emoticonuri fericite într-un browser web de pe mobil, împreună cu sufixul .ws, utilizatorul va fi condus către websiteul Coca-Cola Puerto Rico.

  De ce .ws, care este de fapt sufixul domeniului pentru Samoa? ”Emoticonurile nu sunt acceptate în domenii ca .com, .net și .org”, spune DDB Puerto Rico. ”După câteva cercetări pe seama domeniilor care acceptă emoticonuri, am ales să optăm pentru .ws pentru că literele se potrivesc pentru ”We smile” și este mai relevant pentru brand.”

  De acum, toate URL-urile cu emoticoane vor duce la o pagină sursă, Emoticoke.com, unde clienții se pot înscrie pentru a avea șansa să obțină o adresă web cu emoticon. Campania este susținută de media tradițională, inclusiv pe peste graniță.

  ”Majoritatea audienței vizitează acum website-urile via mobile. Și de când emoticoanele au devenit o a doua limba pentru tinerii consumatori de Cola, am simțit că este o oportunitate să ne conectăm la un nivel demografic mai profund”, spune Alejandro Gomez, președintele Coca-Cola Puerto Rico.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.