More

  Iată ce se întâmplă cu profilul tău de Facebook după ce mori

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noua politică permite o ultimă postare după moartea ta. Facebook doar a făcut moartea un pic mai puțin înfricoșătoare.

  Joi, Facebook anunțat o politică care vă permite să desemneze o ”moștenire de contact”, căreia i se va permite să posteze un mesaj pe Timeline-ul tău. Contactul nu va putea să se conecteze în locul tău sau să îți citească mesajele private, dar i se va permite să răspundă cererilor de prietenie, să îți schimbe coperta și poza de profil, ba chiar să îți arhiveze mesajele și pozele.

  Înainte, profilurile Facebook ale decedaților puteau fi doar ”comemorate”, șterse sau lăsate neschimbate până când familiile nu vor sesiza decesul utilizatorilor. Comemorarea implică ”înghețarea” contului, care nu mai apare ulterior în căutări sau notificări publice ca aniversările, doar prietenii utilizatorului putând vedea toate aceste informații.

  Iată că îți poți desemna persoana de contact: mergi la Securitate și da un click pe ”Legacy Contact”, unde vei putea selecta unul dintre prietenii de pe Facebook. Ți se va da, de asemenea, opțiunea de a trimite un mesaj pre-scris persoanei de contact, care va fi notificat numai atunci când moartea ta a fost raportată pe Facebook, iar contul tău este comemorat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.