More

  Cum vrea Snapchat să salveze brandurile de știri de la moarte

  CEO-ul Snapchat, Evan Spiegel, a vorbit miercuri despre compania sa la o întâlnire la Universitatea din Carolina de Sud.

  Acesta a vorbit despre motivele pentru care vrea ca să intre în domeniul muzicii cu Snapchat, dar și despre modul în care alte platforme, cum ar fi Twitter, încurajează consumul sărac de știri și tacticile de jurnalism.

  ”Prima problemă cu mass-media bazată pe feed-uri, este că de multe ori se fac greșeli întrucât există o mare grabă pentru a obține lucrurile pe internet”, a declarat Spiegel, potrivit Daily Trojan USC.

  ”De asemenea, am constatat că titlurile distribuite duc la diferite site-uri web pentru a încerca să îi determine pe oameni să dea click pe ele”, a adăugat acesta.

  Spiegel a declarat în timpul întâlnirii că Snapchat este mai bun pentru eforturile organizațiilor de știri decât Twitter, întrucât Snapchat Discover arată clar de unde anume își iau oamenii știrile. ”Am văzut că multe branduri și-au pierdut adevărata valoare din cauza Twitter-ului, marca nu amai fost atât de importantă și oamenii nu au mai dar atenție locurilor de unde își procurau știrile”, a mai adaugat acesta.

  ”Așa că am încercat să construim ceva care să aducă înapoi perspectiva editorială, pentru că noi credem că este întradevăr valoros să ai pe cineva care este mai deștept decât noi care să își dea seama ce este important, pentru că este un loc de muncă cu normă întreagă și unul foarte greu.”

  Snapchat a lansat noua sa facilitate Discover, care permite utilizatorilor să vadă Povești Snapchat ale brandurilor în ianuarie, inclusiv Comedy Central, ESPN și Național Geografic. Este prima incursiune a Snapchat în a servi și pentru altceva decât un serviciu de mesagerie prin săpături în știri. După 24 de ore, conținutul Snapchat Discover dispare și este înlocuit cu povești noi.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here