Motorola a anunțat Moto E cu conexiune LTE și Android 5.0

Cristian Gănescu
- 26.02.2015, 11:03 în Smartphones
0

SHARES

Motorola a anunțat official cea de-a doua generație Moto E.

Noul model Moto E, ajuns la a doua generație, este echipat cu conectivitate LTE și cu un processor mai rapid, ecran mai mare și mai multe caracteristici disponibile până acum numai pe dispozitivele de top ale producătorului.

Noul dispozitiv adduce un display de 4.5 inch qHD, cu rezoluție de 960×540 pixeli, un processor  quad-core Snapdragon 410 de 1.2 GHz, 1GB de RAM, 8GB memorie internă, spot pentru card microSD și o camera de 5MP. Există și o camera frontală cu rezoluție vga, iar dispozitivul rulează Android 5.0 Lollipop.

Quick Capture și Active Display sunt funcții care ies în evidență în ceea ce privește partea de software. Motorola încearcă sporirea duratei de funcționare a dispozitivului cu o baterie de 2.390 mAh, care poate ține “o zi întreagă” dacă este folosit intens.

Ca și culori disponibile vom vedea alb și negru (ok, acestea nu sunt culori), dar consumatorul va putea alege mai multe carcase de diferite culori, șase la număr.

Noul Motorolla Moto E este disponibil în SUA la un preț de 149 de dolari și va fi lansat în mai mult de 50 de țări din Europa, Asia și America de Nord.

Va exista și o variantă 3G cu un preț de aproximativ 119 dolari.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!