More

  Leonard Nimoy va avea un monument în Star Trek Online

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Star Trek Online va crea un monument, în joc, în memoria actorului din Star Trek, Leonard Nemoy, care a decedat pe 27 februarie 2015, la vârsta de 83 de ani.

  Monumentul va apărea odată cu actualizarea jocului, programată pentru data de 5 martie, potrivit producătorului executiv Steve  Riossa: “În acest fel, sperăm să menținem vie, cât se poate de mult, memoria sa, atât în jocul nostru, cât și în inimile noastre”, a scris acesta, încheind cu fraza “LLAP” (prescurtare a “Live Long And Prosper” – “Să ai o viață lungă și prosperă”, frază cu care actorul a devenit celebru și este un etalon pentru toți fanii Star Trek).

  Moartea actorului Leonard Nimoy a declanșat un val de durere, iar mulți fani, și nu numai, țin doliu în memoria acestui mare actor.

  În Star Trek Online, când s-a aflat de moartea sa, peste 1000 de jucători au călătorit pe planeta Vulcan, pentru a-l omagia pe îndrăgitul actor, care în film a jucat rolul unui vulcanian, de pe planeta Vulcan.

  Cu toate că cifra nu este una impresionantă, ca în alte jocuri MMO, trebuie să ținem cont de faptul că populația Star Trek Online este cu mult mai mică, în luna ianuarie 2015 fiind un număr de 2,5 de milioane de conturi unice și 3,8 caractere create.

  Actorul a dat vocea lui Spock (personaj pe care îl și interpreta în seria filmelor) pentru scenele narrate din jocul Star Trek online. În august 2008, acesta a apărut la un eveniment din Las Vegas, la o convenție Star Trek, pentru a prezenta jocul.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.