More

  FlexCharger, un gadget pe care TREBUIE să îl ai

  Încărcătoarele pentru smartphone și tabletă nu sunt niște accesorii care să te captiveze, dar fie ce o fi trebuie să le purtăm după noi, în cazul în care dispozitivul nostru rămâne fără energie.

  Cu toate acestea, FlexCharger este un alt fel de încărcător pentru dispozitivele mobile. Este, de fapt, singurul încărcător care merită MĂCAR menționat.

  Gadgetul, pentru este un gadget, strânge fonduri la Indiegogo (site care strânge fonduri pentru proiecte independente), iar acesta înglobează capacitatea de a încărca 5 dispozitive odată, având în același timp rolul de îmbunătățire al semnalului WiFi.

  O altă funcționalitate extrem de folositoare este cordonul retractabil, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îți mai faci griji pentru cablurile încurcate. În plus, oferă și mai mult spațiu de manevrabilitate, fiecare cablu măsurând 1,8 m lungime.

  Dispozitivul are trei versiuni, inclusiv FlexCharger S, FlexCharger W și FlexCharger W/R, cu prețuri de 99 dolari, 119 dolari și 149 dolari.

  Proiectul a strâns peste 70.000 de dolari, de șapte ori mai mult față de țelul inițial, cu 28 de zile până la încheierea perioadei de strângere a fondurilor.

  FlexCharger ar putea fi livrat începând cu luna octombrie.

  Mai multe detalii despre FlexCharger poți să le iei din video-ul de mai jos:

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here