More

  Românii își controlează locuințele prin smartphone-uri si gadgeturi

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cum tehnologia este la îndemâna oricui în zilele noastre, românii nu se dau în lături și fac tot posibilul pentru a menține lucrurile sub control. Tot mai mulți aleg să își monteze în case sisteme inteligente de control al  instalaţiilor.

  Aceștia vor să fie mereu la curent cu ceea ce se întâmplă în locuințele personale şi chiar să opereze anumite modificări prin intermediul smartphone-urilor sau a altor gadgeturi.

  În luna martie, clienţii Hornbach vor avea posibilitatea să cunoască mai bine gama de instalaţii electrice şi să se consulte cu specialiştii Hornbach referitor la posibilităţile de instalare a acestora.

  „Noile sisteme de control a cirucuitelor electrice sunt unele dintre cele mai cerute de către clienţi în ultima perioadă. Acestea pot fi conectate la orice smartphone şi permit întreruperea/pornirea curentului electric din casă prin intermediul unei aplicaţii speciale, reducând astfel riscul producerii unor accidente. Preţul pentru un astfel de produs porneşte de la 349 lei, iar numărul celor care optează pentru aceste game este în creştere constantă”, a declarat Mugurel – Horia Rusu, Directorul General al Hornbach România.

  Dincolo de aceste sisteme inteligente, gama de instalaţii electrice Hornbach cuprinde prize pentru diverse aplicaţii, cabluri şi accesorii de mascare a instalaţiilor electrice, dar şi aparataje electrice şi accesorii precum unelte necesare montării acestora, potrivite atât proiectelor rezidenţiale, cât şi celor comerciale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.