More

  Telekom a lansat servicii integrate dedicate medicilor și farmaciștilor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Telekom Romania a lansat pachete de servicii integrate dedicate medicilor de familie şi farmaciştilor. Oferta include două tipuri de cititoare de carduri de sănătate omologate de Ministerul Sanătăţii şi CNAS, pe care compania le furnizează cu caracter gratuit noilor abonaţi din industria medicală şi farmaceutică.

  „Urmând filosofia one-stop-shop, Telekom Romania oferă clienților persoane juridice toată gama de servicii telecom fixe și mobile, toate echipamentele IT necesare în afacerea lor și mentenanța acestora, orice soluție software menită să crească eficiența și productivitatea oricărui business.  Scopul nostru este să asigurăm cea mai bună experiență pentru clienții noștri prin produse inovatoare și servicii ușor de accesat, iar această ofertă răspunde nevoilor medicilor și farmaciștilor care nu sunt arondați marilor rețele de sănătate, în condiţiile în care utilizarea cardurilor de sănătate va deveni obligatorie din aprilie,  în cadrul programului de informatizare a sistemului medical românesc”, afirmă Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial  Segment Business Romania, grupul de companii Telekom Romania.

  Cititoarele de carduri de sănătate HID Omnikey 3821 şi ACR83 PINeasy sunt oferite în funcție de tipul de abonament pentru care se optează.

  Persoanele interesate de ofertă pot solicita detalii suplimentare consultanților de vânzari Telekom dedicaţi cabinetelor medicale și farmaciilor respective, sau pot suna la 1234 (număr apelabil gratuit din reţea) sau 021 404 12 34 (tarif normal din alte reţele).

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.