0

SHARES

Sandisk anunță primul card microSD din lume de 200GB

Cristian Gănescu
- 4.03.2015, 12:11 în Foto & Video

SanDisk microSD este soluția perfectă! Ai probleme cu spațiul pe care îl deține smartphone-ul tău? Faci poze într-un ritm mai mare decât apuci să golești cardul? No problem!

Acum smartphone-ul tău poate avea un spațiu de stocare egal cu cel al unui laptop! SanDisk a prezentat noul card microSD, un card care oferă un spațiu de stocare mai mare decât a multor notebook-uri de pe piață. Cardul de memorie SanDisk Ultra microSDXC UHS-I are o capacitate INCREDIBILĂ de 200GB.

Multe smartphone-uri, cum ar fi LG G3 are slot pentru memorie externă cu capacitate de până la 2TB (WOW), dar a fost foarte greu să găsești un card microSD cu o capacitate mai mare de 128GB.

Noul card SanDisk este primul care vine cu o capacitate incredibilă de 200GB, permitând stocarea a orice ai putea avea pe smartphone…ori pe tabletă…ori în laptop…ori în toate trei la un loc.

Încă ceva. Viteza de transfer a datelor este de 90MB pe secundă.

Iar dacă toate astea nu ar fi fost suficiente, fiind vorba despre un card care este introdus într-un dispozitiv care este supus mai multor riscuri, SanDisk a creat cardul impermeabil, nu se poate magnetiza și nu poate fi afectat de razele X. Cardul SanDisk microSD de 200GB va avea un preț de 400 de dolari.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!