More

  Diversitate și eleganță de la Toshiba de Ziua Femeii

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ziua internațională a femeii nu este o zi oarecare. Acum este momentul ca femeia să fie sărbătorită într-un mod cu totul și cu totul special.

  Pentru a sărbători forța și frumusețea femeii, fără a uita de înclinația sa către tehnologie, Toshiba oferă o gamă largă de echipamente pline de caracter și cu un design inovator și feminin.

  Timp de secole, rolul femeilor s-a concentrat în jurul responsabilităților de mamă și soție. Cu toate acestea, în zilele noastre, femeile sunt din ce în ce mai independente și adepte ale tehnologiei.

  Satellite L50-B

  Pentru toate femeile care preferă diversitatea și eleganța, seria L50-B are tot ce e nevoie. Cu o grosime de numai 23 mm și o greutate de doar 2 kg, acest laptop poate fi transportat oriunde. Gama largă de opțiuni multimedia și o gamă de procesoare Intel® sau AMD, oferă tot ceea ce este necesar pentru conectarea la o lume activă. Fie că este interesată de vizionarea de filme, de socializarea on-line sau navigarea pe Internet, orice femeie poate beneficia de sunet și grafică mai bogate pe un ecran de 15.6 „, oriunde s-ar afla.

  Satellite L50-B a fost proiectat pentru portabilitate și design, fără a face compromisuri când vine vorba de dotări. Aspectul său unic oferă confort la utilizarea tastaturii insulare și a ClickPad-ului de dimensiuni mari, iar varietatea de culori elegante (alb, roșu, auriu, negru) transformă L50-B într-un accesoriu la care nu poți renunța.

  Satellite Radius 11 (L10W-B)

  Astăzi femeile sunt integrate în toate domeniile profesionale, chiar și în cele care, până nu demult, erau atribuite doar bărbaților. În acest context, ele au nevoie de echipamente inovatoare ce le vor permite să își desfășoare activitatea în cel mai bun mod. Pentru acest caz, recomandarea Toshiba este Satellite Radius 11.

  Proiectat pentru mobilitate și flexibilitate de care utilizatorii au nevoie în viața de zi cu zi, Toshiba propune primul său laptop convertibil de 29.5 cm (11,6 „), Satellite Radius 11.

  Acesta se poate transforma cu ușurință în cinci moduri, pentru a satisface orice exigență. Ideal pentru a fi „primul portabil” pentru studente sau pentru femeile care au nevoie de un dispozitiv accesibil, noul model Satellite se adaptează la orice stil de viață mobil.

  Ecranul cu control tactil ajută utilizatorii să profite la maxim de Windows 8.1. Modul Laptop este ideal pentru productivitate și accesul la tastatură și porturi, în timp ce modul Tabletă utilizează balamaua 360 de grade, pentru a viziona clipuri video sau pentru navigare web. Odată ce unghiul dintre ecranul laptopului și tastatură depășeste 180 de grade, tastele standard vor fi blocate, pentru a preveni apăsarea lor accidentală. Modul Audience oferă o experiență de vizionare hands-free, cu difuzoare frontale pentru sunet clar pentru cei ce urmăresc conținutul. Modul Presentation este ideal pentru situația în care e nevoie de navigare și vizualizare de sine stătătoare, în special în spații înguste cum ar fi în avion. În sfârșit, modul Tabletop activează mecanismul balamalei duble pentru a permite întinderea perfectă a laptopului în plan drept și partajarea de conținut cu grupuri mai mari.

  Encore 2

  Toate femeile apreciază designul, așadar echipamentele Toshiba vor fi mereu admirate. Doamnele pot experimenta libertatea oferită de Windows 8.1 pe o tabletă elegantă pe care vor dori să o aibă mereu aproape. Grație carcasei elegante satin gold şi a ramei înguste ce se integrează armonios în design, acest dispozitiv uşor şi subţire a fost conceput pentru a impresiona. Ecranul clar, disponibil în trei dimensiuni, 10.1″, 8″ și 7″, este la fel de captivant, indiferent dacă sunt redate fişiere media, explorate avantajele sistemului de operare Windows 8.1 sau administrate activitățile zilnice folosind Outlook, ca parte a suitei Office 365 Personal. Accesarea aplicaţiilor preferate sau navigarea printre paginile web utilizând ecranul tactil intuitiv în 10 puncte este foarte simplă. Femeile vor fi întotdeauna pregătite să facă o fotografie sau o înregistrare video cu detalii cât mai realiste, graţie camerei Full HD de 5 MP, de înaltă calitate. Sau pot realiza instantanee digitale ale notițelor de pe panourile de scris, utilizând aplicaţia Toshiba TruCapture, pentru a le putea utiliza oricând. Filmele şi muzica vor fi și mai captivante, deoarece tehnologia Dolby® Digital Plus îmbunătăţește calitatea sistemului audio și dă viaţă fiecărui sunet. Elegantă şi uşor de utilizat, tableta face faţă cerinţelor cotidiene. De la aplicaţiile binecunoscute, până la elementele destinate divertismentului zilnic, tableta Windows, Encore 2 de 10,1″, are câte ceva pentru fiecare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.