Ericsson lansează soluții de securitate a datelor

Mădălina Gănescu
- 5.03.2015, 12:02 în
0

SHARES

Ericsson a anunțat introducerea unei oferte de soluții de securitate a datelor realizată în baza parteneriatului cu Guardtime, o companie din Estonia.

Soluțiile vor contribui la securizarea datelor și a bunurilor digitale ale clienților, simplificând continuitatea activității, și va asigura un plus de control și fiabilitate pentru aplicațiile machine-to-machine specifice Societății Permanent Conectate.

Noua gamă de soluții le asigură clienților o abordare unică, foarte ușor scalabilă pentru a-și asigura integritatea sistemelor. Având la bază infrastructura Ericsson globală de generare și verificare a semnăturii datelor, soluția garantează atât integritatea datelor într-un moment specific, cât și originea lor.

Daniel Ehrenstrahle, Head of Strategy & Portfolio Management, Business Unit Cloud and IP, Ericsson, a declarat: „În Societatea Permanent Conectată, datele reprezintă unele dintre cele mai valoroase bunuri. Ele sunt vitale atât pentru desfășurarea eficientă a operațiunilor interne, cât și pentru crearea unor avantaje competitive prin insight-uri de piață mai bune. De aceea, este foarte important pentru companii să poată avea încredere în integritatea sistemelor, rețelelor și a datelor pe baza cărora își iau deciziile. În condițiile în care numărul de dispozitive conectate crește exponențial, iar cantitatea de date generate de mașini explodează, companiile caută tot mai des soluții scalabile de securitate, care să le întărească abilitatea lor de a detecta, a rezista și a se recupera în urma unor atacuri cibernetice.”

Noua ofertă le va oferi clienților un nou mod de a aborda securitatea cibernetică prin verificarea continuă, în timp real, a integrității datelor, sistemului și rețelei.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!