More

  Metal Gear Solid V: The Phantom Pain se lansează în septembrie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cel mai noi joc de spionaj al lui Hideo KojimaMetal Gear Solid V: The Phantom Pain, este pregătit de lansare pe mai multe platforme, aproape de luna septembrie 2015.

  Jocul va fi disponibil de la 1 septembrie pentru PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360. Cei care dețin console de ultimă generație vor trebui să scoată din buzunar 60 de dolari, în vreme ce utilizatorii de console cum sunt Xbox 360 sau PlayStation 3 vor beneficia de un preț cu puțin mai scăzut, respectiv de 50 de dolari.

  Din păcate, utilizatorii de PC vor trebui să aștepte un pic mai mult, până când va fi lansat, pe data de 15 septembrie 2015. Va fi disponibil, în primă fază, prin magazinul Steam, la prețul de 60 de dolari.

  Pe lângă varianta de bază a jocului, va exista și o ediție de colecție care va fi lansată odată cu lansarea oficială, la un preț de 100 de dolari. Va conține  un documentar cu imagini „din culise” și mai multe trailere în format blu-ray, o copie la scară redusă a brațului bionic al lui Sanke, o hartă, un ambalaj deosebit și conținut pentru download exclusiv.

  Acțiunea jocului este plasată la nouă ani de la distrugerea Militaires Sans Frontières, în momentul în care Snake se trezește din comă și pornește într-o misiune de răzbunare pe cei responsabili de distrugerea MSF. Jocul va include și un mod de multiplayer online.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.