More

    Probabil cel mai tare accesoriu pentru Apple Watch

    URMĂREȘTE-NE

    16,065FaniÎmi place
    1,142CititoriConectați-vă
    13,030AbonațiAbonați-vă

    Se discută despre o curea de încărcare pentru Apple Watch, care va putea ajuta dispozitivul să se mențină încărcat pe toată perioada zilei, date fiind grijile cu privire la longevitatea smartwatch-urilor.

    ”Ne plac dispozitivele Apple pentru că nu sunt doar funcționale, este o plăcere să te joci cu ele și nu ne așteptăm ca Apple Watch să fie diferit. Cureaua de rezervă este cea mai bună metodă pentru a extinde durata de viață a Apple Watch în timp ce îl ții la încheietura mâinii, acolo unde îi este locul.”

    Cureaua de încărcare va avea un strat de silicon încorporat cu celule litiu-polimer și un ”inductor-încărcător” care trece printre fața ceasului și încheietura mâinii. Dispozitivul se va încărca prin magneți, așa cum a fost de fapt Apple Watch perceput.

    Compania ia deja pre-comenzi pentru cureaua de încărcare. Dispozitivul costă 250 de dolari. ”Noi nu avem o dată de lansare sau un prag pentru preț”, anunță compania pe site-ul personal, împreună cu un alt avertisment: Primul val va fi extrem de limitat (E, de asemenea, un concept nedovedit).

    Deși Apple Watch este cu mult exagerat, nu se știe cum va fi piața accesoriilor când se va lansa dispozitivul luna viitoare. Ben Bajarin, analist la Creative Strategies, afirmă: ”Oamenii trebuie să înțeleagă mai multe despre ce înseamnă acest dispozitiv și ceea ce face el, și cred că asta va evolua în timp.”

    Apple Watch va veni echipat în principiu cu un ”mod de rezervă” care va permite economisirea bateriei în timpul zilei. Când funcția este activată, acesta va afișa doar ora.

    Ne așteptăm ca Apple să dezvăluie mai multe detalii cu privire la acest accesoriu, luni, în cadru unui eveniment la care și anunțat prezența.

    Cele mai noi știri

    Pe același subiect

    Leave a reply

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.