0

SHARES

Sony anunță patru noi lentile EF full frame E Mount

Mădălina Gănescu
- 8.03.2015, 8:01 în Foto & Video

În timp ce camerele full frame mirrorless ca A7 II și A7S ne-au impresionat cu ceea ce sunt în stare, nimic nu poate contesta faptul că lipsa de lentile a fost un factor care a tras înapoi produsele. Sony recuperează cu lansarea a patru noi lentile EF full frame E Mount, inclusiv două unghiuri largi, un macro telephoto și un zoom travel-focused.

Cel mai interesant și promițător este Distagon T * FE de 35 mm F1.4 ZA de la Zeiss. Lentilele de 35 mm este primul dar E Mount pentru oaspeți, cu o deschidere F1.4 și are o deschidere circulară de 9 lame pentru blur. De asemenea, oferă un sistem de acționare directă SSM (DDSSM) pentru o focalizare precisă, iar inelul său diafragmă dedicat poate fi setat pentru buna funcționare sau poate fi dar pe stop, în funcție de ce vreți să faceți, să filmați sau să fotografiați. Acesta va ieși la vânzare în luna aprilie, pentru 1600 de dolari.

Sony FE 28mmF2 este considerat mult mai accesibil, ca de altfel, și mai mic și mai ușor. Acest obiectiv are o deschidere circulară cu 9 lame pentru un blur (un-sharf) bun și folosește trei lentile asferice, inclusiv un element asferic avansat și două elemente de sticlă ED pentru a asigura claritatea imaginii. Acesta va fi disponibil în mai pentru aproximativ 450 de dolari.

Proiectat pentru fotografierea prim-planurilor și portretelor, FE de 90 mm F2.8 Macros G OSS este un obiectiv telefoto macro mediu. Acesta utilizează Optica SteadyShot (OSS) de stabilizare a imaginii, pentru a reduce neclaritateași va fi disponibil în luna iulie pentru 1.100 de dolari. Între timp, cu un zoom de 10x, FE 24-240 mm F3.5-F6.3 OSS este noul obiectiv full frame cu E-mount Sony, ”tot în unu”, și vizează fotografi care doresc să străbată lumina. Acesta va costa 1.000 dedolari atunci când va fi pe piață la finalul acestei luni.

În cele din urmă, Sony a anunțat, de asemenea, o pereche de convertoare pentru utilizare cu Sony FE 28mm F2. Ultra-wide Converter va da lentilelor un unghi de vedere de 21 mm, cu o diafragmă maximă F2.8, în timp ce Fisheye Converter oferă 16 mm F3.5 fisheye. Ambele convertoare vor fi disponibile în mai pentru 250, respectiv 300 de dolari.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!