More

  Misterul din spatele promovării Apple Watch

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple Watch este primul produs nou, din ultimii 5 ani, al gigantului american Apple. Pentru a cuceri clienții, ceasul va trebui să se remarce nu numai ca un gadget practic și performant, ci și ca un obiect la modă.

  CEO-ul Apple, Tim Cook, a rezumat marea problema a Apple Watch în timpul unei discuții cu echipa de vânzări a unui magazin din Londra: “Nu am vândut niciodată ceva ce oamenii nu ar fi putut să încerce înainte”.

  Apple Watch este primul produs nou al companiei, din ultimii 5 ani, așa că gigantul american se pregătește de intrarea într-un nou teritoriu.

  Pentru a cuceri piața, ceasul, lansat luni la San Francisco, va trebui să se remarce nu numai ca un gadget practic și performant, ci și ca un obiect la moda – o realitate acceptată tacit de cei de la Apple, prin decizia de a insera, în cadrul campaniei publicitare destinate lansării, nici mai mult, nici mai puțin de 12 pagini în ediția din martie a revistei glossy Vogue.

  Citiți un material despre secretomania legată de lansarea și promovarea noului produs, marea provocare a lui Tim Cook și scepticismul din piață pe www.dailybusiness.ro .

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.