Misterul din spatele promovării Apple Watch

Mădălina Gănescu
- 10.03.2015, 15:02 în Gadgets
0

SHARES

Apple Watch este primul produs nou, din ultimii 5 ani, al gigantului american Apple. Pentru a cuceri clienții, ceasul va trebui să se remarce nu numai ca un gadget practic și performant, ci și ca un obiect la modă.

CEO-ul Apple, Tim Cook, a rezumat marea problema a Apple Watch în timpul unei discuții cu echipa de vânzări a unui magazin din Londra: “Nu am vândut niciodată ceva ce oamenii nu ar fi putut să încerce înainte”.

Apple Watch este primul produs nou al companiei, din ultimii 5 ani, așa că gigantul american se pregătește de intrarea într-un nou teritoriu.

Pentru a cuceri piața, ceasul, lansat luni la San Francisco, va trebui să se remarce nu numai ca un gadget practic și performant, ci și ca un obiect la moda – o realitate acceptată tacit de cei de la Apple, prin decizia de a insera, în cadrul campaniei publicitare destinate lansării, nici mai mult, nici mai puțin de 12 pagini în ediția din martie a revistei glossy Vogue.

Citiți un material despre secretomania legată de lansarea și promovarea noului produs, marea provocare a lui Tim Cook și scepticismul din piață pe www.dailybusiness.ro .

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!