More

  5 trucuri care țin hackerii departe de iPhone-ul tău

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ne-am depozitat viețile pe smartphone-uri, așa că trebuie să ne asigurăm că nu își bagă nimeni nasul mai mult decât este necesar în intimitatea noastră.

  Urmărește aceste 5 trucuri dacă vrei să ții hackerii la distanță de iPhone-ul personal.

  1. Folosește PIN sau amprenta pentru securitate
  Dat fiind faptul că ținem pe smartphone de la email la conturi bancare, cumpărături și ale informații personale, este periculos șă nu punem toate aceste lucruri sub pază. Mergi la setările telefonului, după care la ”touch ID & passcode lock” și, fie îți stabilești un cod PIN, fie o amprentă care poate fi scanată. Dacă folosești un PIN, evită variantele clasice de 0000 sau 1234.

  2. Nu opta pentru o parolă simplă, folosește propoziții
  Pentru a face asta, mergi la settings app, apoi la ”touch ID & passcode” și setează ”Simple Passcode” pe off. Acest lucru îți va permite să setezi o parolă mai lungă și mai complexă.

  3. Autodistrugere
  Dacă vrei cu adevărat să le pui piedici hackerilor, setează-ți telefonul să șteargă automat toate datele din el, atunci când cineva încearcă să intre în el și nu este autorizat. Tot la pagina cu setări, poți activa ”erase data” (șterge datele), iar după 10 încercări de introducere a PIN-ului greșit, se va șterge totul automat din memoria smartphone-ului.

  4. Dezactivează notificările
  Abilitatea de a vedea sumarul de notificări cu ecranul blocat este foarte la îndemână, iar dacă prin asta pui la dispoziție date personale, atunci ai o problemă serioasă. Ține minte că notificările îți arată mesajele primite, calendarul și multe alte lucruri.

  5. Dezactivează Siri
  Exact ca la notificări, Siri poate dezvălui date chiar și atunci când telefonul tău este blocat. Pentru a pune punct acestui lucru, mergi la setări, la ”touch ID &passward” și setează ”allow access when locked” (permite accesul când este blocat) pe Siri pe modul off.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.