More

  Samsung dezvăluie sursa de inspirație pentru ecranul Galaxy S6 Edge

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  La începutul lunii, gigantul Sud-Corean a anunțat noul concept al Samsung Galaxy, și anume Galaxy S6 Edge, la Mobile World Congress (MWC). Acest smartphone vine cu ceva nou, cu ecranul curbat pe ambele margini.

  Arată bine și se simte bine, dar pe lângă asta, pare că nu servește la multe lucruri.

  Acum, Samsung a dezvăluit sursa de inspirație pe care a avut-o pentru marginile curbate. FoMo este definit ca o tulburare psihologică cauzată de marșul înainte al tehnologiei și dorința de a te păstra mereu conectat la Facebook și Twitter sau Instagram.

  Laturile curbate ale S6 Edge s-au născut din ideea că preluarea apelurilor, mesajelor sau chiar simplul fapt că te uiți la telefon în cadre sociale, reprezintă lipsă de politețe, potrivit unui studiu realizat de Samsung.
  În timp ce consumatorii au spus că este nepoliticos să verifici continuu telefonul, s-a simțit un conflict între a fi politicos social și a păstra legătura cu cei dragi când este vorba de o situație de urgență.

  În timpul prezentării produsului la MWC în Barcelona, Samsung a detaliat noua caracteristică People Edge, permițându-i unui utilizator să înregistreze 5 contacte care să aibă culori individuale. Când S6 Edge este plasat cu fața în jos, părțile curbate se aprind cu culoarea corespunzătoare contactului apelant, iar Samsung îi permite proprietarului să verifice discret cine încearcă să îl contacteze, fără să întrerupă conversația.

  Deținătorii de Galaxy S6 Edge pot atinge senzorul de ritm cardiac de pe spatele telefonului pentru a răspunde la apelurile primite și să declanșeze trimiterea unui text standard, fără să fie nevoit să întoarcă telefonul cu ecranul în sus.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.