More

  Noua politică Twitter combate agresiunea sexuală și rasismul

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noile politici instaurate de rețeaua socială își propun să elimine comportamentul agresiv îndreptat spre utilizatori.

  Twitter intensifică lupta împotriva abuzului de utilizator și hărțuirea prin postări porno, imagini de nuditate sau acte sexuale postate fără permisiunea subiectului.

  Twitter a declarat miercuri că va bloca conturile de utilizator și va ascunde conținuturile raportate, întrucât încalcă noile politici. Utilizatorul care postează astfel de conținut, în scopul de hărțuire, va avea conturile suspendate, a mai declarat Twitter. Schimbările vor intra în vigoare miercurea viitoare, întrucât rețeaua socială se luptă cu un comportament agresiv care alungă utilizatorii.

  ”Nu puteți publica sau posta informațiile private și confidențiale ale altor persoane, cum ar fi numere de card de credit, adresă sau chestiuni legate de securitate națională, fără autorizație expresă și permisiune. Nu puteți posta fotografii intime sau videoclipuri care au fost luate sau distribuite fără consimțământul subiectului”, se arată în noul regulament de utilizare a rețelei de socializare, Twitter.

  ”Utilizatorii nu pot face amenințări specifice directe de violență împotriva altor persoane, inclusiv amenințări împotriva unei persoane sau unui grup pe bază de rasă, etnie, origine națională, religie, orientare sexuală, gen, indentitate de gen, vârstă sau dizabilitate. În plus, utilizatorii nu pot posta fotografii intime sau videoclipuri care au fost luate sau distribuite fără consimțământul subiectului.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here