More

  WearSens, colierul care te anunță că ai mâncat prea mult

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Oamenii de știință de la UCLA au dezvoltat recent un colier care îți monitorizează obiceiurile alimentare și îți spune când ai întrecut măsura.

  Colierul, intitulat WearSens (și poreclit „diet choker”) are un senzor electric care urmărește vibrațiile din gâtul tău pentru a determina când mănânci și când bei.

  Dacă vibrațiile continuă prea mult timp, colierul – care face echipă cu o aplicație pentru smartphone – vibrează și bazâie pentru a te anunța că mănânci prea mult, lucru care este determinat pe baza statisticilor personale ale fiecărui utilizator, cum ar fi înălțimea, greutatea și vârsta.

  Senzorul este, de fapt, atât de sofisticat încât nu doar că îți spune când mănânci, dar îți spune și ceea ce mănânci: fiecare tip de mâncare diferit creează diferite modele și tipare de vibrații atunci când alimentele alunecă în esofag.

  În cadrul testelor, colierul WearSens a avut o rată de succes de 90% atunci când trebuia să facă distincție între alimentele solide și o rată de succes de 75% atunci când făcea distincție între alimentele mai moi. Mai mult, gadgetul face diferență între băuturile calde și cele reci.

  Împreuna cu aplicația pentru telefoanele inteligente, colierul te va anunța atunci când ai depășit limita de calorii recomandate și dacă ai mâncat prea mult dintr-un anumit aliment.

  Citește mai multe pe www.feminis.ro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.