Aplicația Littlewoods Home îți adaptează mobilierul în decor înainte să îl cumperi

Mădălina Gănescu
- 16.03.2015, 7:08 în Aplicaţii
0

SHARES

Cimagine Media și Shop Direct au bătut palma și au creat o aplicație care va avea un impact semnificativ în design și decorațiuni interioare.

Această colaborare le va permite utilizatorilor Very.co.uk și Littlewoods.com (branduri care aparțin de Shop Direct) să vadă o simulare realistică despre cum sute de piese de mobilier s-ar încadra în cuiburile lor.

”Cea mai grea parte atunci când cumperi mobilier este să te asiguri că se potrivește în casa ta. Noua aplicație, Littlewoods Home, îți permite să vizualizezi 3D versiuni ale mobilierului nostru în casa ta”, au explicat dezvoltatorii noii aplicații.

Tehnologia din spatele proiectului se numește Markerless Augmented Reality (AR) și le permite utilizatorilor să scaneze interiorul casei și să potrivească elementul de mobilier pe care și-l doresc: ”Doar poziționează camera acolo unde vrei să plasezi produsul și va fi adăugat în decor în variantă 3D. Poți muta și roti piesa de mobilier sau electrocasnicele pe care vrei să le achiziționezi, pentru a-ți da seama dacă este cu adevărat potrivită pentru decorul tău.” Aplicația Littlewoods Home poate fi descărcată online de către oricine își dorește să încerce experimentul.

În video-ul de mai jos poți vedea mai multe detalii despre beneficiile aplicației.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!